Miruna Codeanu

oameni care fac un album de jazz sa se intample

In cappuccino, lumina, maci, val on November 28, 2010 at 10:38 am

Ma duc la concerte de vreo 10 ani. Cam tot ce fac are un soundtrack. Exista soundtrack pentru trezit, pentru condus, pentru mers, pentru scris texte, pentru ganditul de strategie, pentru gatit… daca viata mea ar fi un film ar fi un musical iar eu n-as fi personajul principal.

Iordache canta de mult timp, canta foarte misto. A cantat cu Ada Milea, canta in Kumm, are proiecte personale, are proiecte misteaux cu oameni misteaux. Iordache vrea sa scoata un album anul asta, la casa de productie proprie, Five House Records.  Deocamdata nu se poate autofinanta, nu complet, si-a lansat o invitatie catre oamenii misteaux care il asculta: album finantat de public.E ca si cum ai cumpara albumul inainte sa apara iar cand apare il primesti cu autograf.

Oamenii care fac lucrurile sa se intampla sunt oameni care mie imi plac. Poate cu atat mai mult cu cat ei sunt muzicieni. Poate cu atat mai mult cu cat la 5 ani ma plimbam prin casa prefacandu-ma ca pot canta la saxofon. Eu imi doresc si ii doresc sa i se intample albumului si mi-as dori sa existe multi oameni care sa il sprijine.

Detaliile sunt asa (gasiti si aici) : donezi 10E sau 14S sau mai mult + taxele bancare de transfer in contul RO48INGB0000999900630935 deschis la ING Bank Bucuresti, Sos. Kiseleff nr. 11-13, sect.1,  cod SWIFT : INGBROBU iti adaugi adresa fizica unde vrei sa primesti cd-ul si adresa de e-mail si cand apare albumul il primesti cu tot cu autograf.  Daca donezi 50E ai numele pe coperta albumului in sectiunea “thanks to”. Daca donezi 100E si esti dintr-un oras in care va avea loc lansarea albumului primesti pe langa albumul cu autograf, numele tau pe coperta si doua invitatii la lansare.

In 3 luni donatiile oamenilor care fac un album de jazz sa se intample ar trebui sa ajunga la 2000E. In caz contrar (ceea ce sper ca nu se va intampla) banii vor fi returnati integral.

Oamenii fac lucruri sa se intample, oamenii schimba oameni si schimband oameni schimba lumea, de ce n-ar face oamenii un album de jazz sa se intample? Nu’i asa ca se intampla un album de jazz in 3 luni? Pentru toate visele celor care canta si ne dau noua soundtrackuri!

Advertisements
  1. Buna. Albumul e gata, se numeste One Life Left si va fi lansat pe 29 martie la Cluj si pe 30 martie la Bucuresti. Mai multe detalii sunt pe site-ul meu, Multumesc pentru cuvintele frumoase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: