Miruna Codeanu

sarbatoarea sfarsitului lumii

In ca'n viata on November 11, 2010 at 6:37 am

avem o groaza de draci noi: dracu’ cutremur, dracu’ asteroid, dracu’ tsunami, dracu’ incalzire, dracu explozii solare, dracu’ extraterestru, mai ales dracu’ extraterestru…

avem o groaza de draci vechi si pentru aia sarbatori: sf andrei, halloween. pe dracii noi nu-i sarbatorim in niciun fel si propun sa fie sarbatoriti intr’o zi interionationala a dracilor de rit nou.

altfel, cel putin de doua ori pe ani vine sfarsitul lumii. propun, in afara de ziua dracilor de rit nou, o zi internationala in care sa sarbatorim sfarsitul lumii: consumam tot in ziua aia si o luam de la capat. sfarsitul lumii ar fi un fel de a patra sarbatoare din ritualurile importante: nastere, nunta si moarte, usor confundabil cu moartea.

n-ati auzit niciodata la “the regular people” hai sa facem si noi aia ca au zis astia ca vine sfarsitu lumii, hai sa ne luam si noi aia ca vine sfarsitu lumii, hai sa ne bucuram si noi de viata ca vine sfarsitu lumii. propun ca politica sfarsitului lumii sa fie nu doar sarbatoare ci si strategie guvernamentala de stimulare a consumului. sa existe campanii pentru constientizarea sfarsitului lumii. ok, sa zicem ca nu poate fi strategie guvernamentala, desi… dar macar o strategie pentru un brand poate fi.

ce facem de sfarsitu’ lumii?

Advertisements
 1. We’ll most probably live through it. 😀

  Oricum, faptul ca vine sfarsitul lumii nu e nimic nou (vine cam din doi in doi ani, si asta in vremurile mai naspa). As seen here: http://www.abhota.info/end1.htm

  Macar scoate creativitatea din noi. Astfel avem doua posibile cauze ale sfarsitului lumii din 2012, doua cauze care sunt la fel de improbabile ca o clanta care stie sa cante “Carmina Burana” la muzicuta.

  1) Or sa apara trei sori pe cer (fara ajutorul Dl-ui Bacchus).

  2) Polii magnetici or sa se inverseze brusc, gravitatia disparand pentru o zi, moment in care vom putea scapa de dusmani doar dandu-le un branci in directia dorita, lasand gravitatia (sau mai degraba lipsa ei) sa-si faca treaba.

  Si bineinteles oamenii de stiinta (aia care au descoperit neutrinii, gaurile negre, VY Canis Majoris si alte chestii complet invizibile pentru noi astialalti si care scaneaza constant cerul cu echipamente hi-tech) isi vor da seama prea tarziu de ce se intampla chiar sub nasul lor, iar numai poporul (babele de se uita la OTV, cititorii de tabloide, aia cu IQ-ul mai mic decat circumferinta unei mingi de ping pong, etc.) va sti.

  Cica.

  No, bineinteles, ca si eu sunt convins ca stiu mai multa anatomie decat un student la medicina.

  Wish we could all be ants, daca tot suntem atat de multi.

 2. 3-7-9 sori, poli magnetici si polii geografici si einstein si nostradamus si baba aia…

 3. Adevăr grăiești.

  Să o facă sărbătoare oficială, să iasă lumea la Ciorogârla la mici de Sfârșitul Lumii. Preferabil să fie primăvara sau toamna să plece tătă tinerimea la Vamă și Costinești să facă secs on the beach (vara oricum e concediu, nu se pune).

  Work is overrated, mai bine sărbătorim Sfârșitul Lumii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: